Budapest, VI. Teréz Krt. 37 (1. emelet 26) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Hogyan válassz ruhát

Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát?  Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk esküvői ruhát forma alapján.  Leggyakrabban esküvői ruha fazon alapján próbálunk szűrni a ruhák között. Gondolkodunk, hogy milyen fazon állna jól: királylányos, letisztult, sellő, hosszított derekú, fodros... Számtalan kategóriát próbálunk halmazokba rendezni, csoportosítani és kizárni. A saját női vonalainkat próbáljuk hozzá illeszteni a kidolgozott ruhatípusokhoz. Mi arra ösztönözzük az arákat, hogy kellően nyitott szemlélettel és szigorú elképzelések nélkül jöjjön el szalonunkba ruhapróbára, hiszen egy testalkathoz több fazon is tökéletesen hozzáilleszthető. Azaz csak fazon alapján nem lehet ruhát választani. Tapasztalataink szerint a megfelelő és különleges ruhakollekciónk, valamint a hozzáértő tanácsadóink kellenek ahhoz, hogy a menyasszony megtalálja az álomruhát.

A menyasszonyi ruha díszítettsége és textúrája is lehet a választás mozgatója. Mivel a menyasszonyi ruha fazonja nem kivehető a vállfán lógva és teljesen a fotó alapján sem, ezért a ruha díszítettségét: csipkéjét, gyöngyeit és csillogását fürkészi a menyasszony. Kezdésnek teljesen jó, de figyelem, az avatatlan szemünket könnyen megtéveszthet az első benyomás. Gyakran előfordul, hogy ami a vállfán sok, az felpróbálva igenis kell, sőt néha kevés. Érdemes nyitottan érkezni ruhapróbára. Tapasztalt kollégáink minden lehetőséget feltárnak előtted, hiszen a célunk közös, elégedett és boldog menyasszonyt látni.

Megnyugtató, ha a legjobb barátnőd, a testvéred vagy az édesanyád megerősíti a döntésed. Mindenki egy kicsit a saját ízlése szerint válogat, ezért bölcsességet igényel együtt gondolkodni a menyasszonnyal. A menyasszony az, aki a nagy napjára készül, ezért nem praktikus, ha ő próbálja meggyőzni a hozzátartozókat. Egyértelműnek kellene lenni, hogy a ruhaválasztásban az egyetlen főnök a menyasszony.
Tapasztalt kollégáink segítő szándékkal fordulnak a menyasszony felé, hogy a választás teljes és boldog legyen. A menyasszony bőrébe nem bújhat senki, és a menyasszony helyett sem dönthet senki.

Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?