Budapest, VI. Teréz Krt. 37 (1. emelet 26) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Láthatod a jövőt

Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, boldogító döntést hozzunk. 
Láthatod a jövőt
A covid és a vele járó bizonytalanság miatt többen választanak más jellegű, kevésbé szívből jövő ruhát a polgári szertartásra, mint szeretnének. Közben előfordulhat, hogy talán nem is lesz második, álom ruhás esküvő. Az élet, a baba és egyéb projektek miatt talán a végtelenségig tolódik majd az álomruhás lagzi. Ne legyen így, de ha mégis, hát legyen az első is tökéletes! A mi tapasztalataink alapján a legjobb tanács: Válassz mindig olyan esküvői ruhát, mintha az lenne az egyetlen (hiszen lehet, hogy az lesz)! Válassz magadnak olyat, ami igazán felcsigáz és megborzongat. Értékeld magad, engedd meg magadnak a szépség és a boldogság érzését a ruhán keresztül is. Ha Te nem állsz ki magadért és az álmaidért, más sem fog. Fontos: Az ár nem feltétlenül van összefüggésben az álomruha álomszerűségével. Hiszen Nálunk, a Te költség keretedbe is belefér az álomruha. 
Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?